Περί


Με κέντρο τον μαθητή

Ο σχεδιασμός του εργαστηρίου έγινε με γνώμονα την άνετη και αποτελεσματική εκπαίδευση των μαθητών. Μια αίθουσα υψηλής αισθητικής και εργονομίας σε συνδυασμό με την πολυετή διδακτική εμπειρία, δημιουργούν τις συνθήκες για την επιτυχία.

Κλειστές ομάδες

Εγγραφείτε στο δυναμικό περιβάλλον της τάξης μας που έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού μαθητή. Σε ομάδες μαθητών, αυστηρά μέχρι τεσσάρων ατόμων, διατηρούμε το υψηλό επίπεδο ενός ιδιαίτερου μαθήματος ενθαρρύνοντας το ομαδικό πνεύμα, την κοινωνικότητα και τη συνεργασία.

Διαδραστικότητα

Με έναν σύγχρονο διαδραστικό πίνακα και τα πλέον σύγχρονα εκπαιδευτικά εργαλεία, διασφαλίζουμε την ολοκληρωμένη κατανόηση του μαθήματος. Η εκπαιδευτική διαδικασία διεξάγεται με τη χρήση ενός από τα πιο διαδεδομένα λογισμικά στην Ευρώπη!

Προσβασιμότητα

Απολαύστε την ευκολία της μάθησης από οπουδήποτε με τα διαδικτυακά μας μαθήματα που φιλοξενούνται σε έναν ασφαλή, ιδιόκτητο διακομιστή (server). Είτε βρίσκεστε σε μια απομακρυσμένη περιοχή είτε απλά προτιμάτε να μελετάτε από την άνεση του σπιτιού σας, το Σύστημα Διαχείρισης Μάθησης (Learning Management System (LMS)) εξασφαλίζει απρόσκοπτη πρόσβαση σε ποιοτική εκπαίδευση. Εγγραφείτε σήμερα και πάρτε τον έλεγχο του μαθησιακού σας ταξιδιού.

Ενημέρωση

Συνεχής ενημέρωση του κηδεμόνα για την πορεία του μαθητή μέσω του λογαριασμού του στη διαδικτυακή μας πλατφόρμα.