Περί


Με κέντρο τον μαθητή

Ο σχεδιασμός του εργαστηρίου έγινε με γνώμονα την άνετη και αποτελεσματική εκπαίδευση των μαθητών. Μια αίθουσα υψηλής αισθητικής και εργονομίας σε συνδυασμό με την πολυετή διδακτική εμπειρία, δημιουργούν τις συνθήκες για την επιτυχία.

Κλειστές ομάδες

Η ομάδες των μαθητών είναι αυστηρά τριών (3) ατόμων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να διατηρούνται τα θετικά χαρακτηριστικά του ιδιαίτερου μαθήματος και επιπλέον προωθείται η σύμπραξη και ο συναγωνισμός.

Διαδραστικότητα

Το εργαστήριο είναι εξοπλισμένο με διαδραστικό πίνακα και όλες τις απαραίτητες εφαρμογές. Η εκπαιδευτική διαδικασία γίνεται με τη χρήση ενός από τα πιο διαδεδομένα LMS (Learning Management System) το οποίο χρησιμοποιείται από τα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα του κόσμου.

Προσβασιμότητα

Στην περίπτωση που ο μαθητής δεν μπορεί να παρίσταται φυσικά στο εργαστήριο, το μάθημα γίνεται από όποιο μέρος κι αν βρίσκεται, αρκεί να υπάρχει Η/Υ ή tablet και σύνδεση στο internet. Εξασφαλίζεται η άριστη ποιότητα του μαθήματος, μιας και τα διαδικτυακά μαθήματα γίνονται μέσω ιδιόκτητου εξυπηρετητή (server) και η διαδικτυακή αίθουσα διδασκαλίας είναι σχεδιασμένη να εξυπηρετεί ακριβώς αυτό τον σκοπό.

Ενημέρωση

Συνεχής ενημέρωση του κηδεμόνα για την πορεία του μαθητή μέσω του λογαριασμού του στη διαδικτυακή μας πλατφόρμα.