Μαθητές και γονείς, καλώς ήρθατε στο διαδικτυακό σεμινάριο μας με θέμα «Μελετώντας τον σωστό τρόπο». Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα είστε μαζί μας καθώς ξεκινάμε ένα ταξίδι για να εξερευνήσουμε τον συναρπαστικό κόσμο της αποτελεσματικής μελέτης. Θα αποκαλύψουμε τα κλειδιά για να ξεκλειδώσετε το πλήρες ακαδημαϊκό σας δυναμικό, εστιάζοντας ιδιαίτερα στο θέμα των μαθηματικών.

Η εκπαίδευση είναι ένα ισχυρό εργαλείο που ανοίγει πόρτες σε ευκαιρίες και μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε θετικό αντίκτυπο στον κόσμο. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι κάθε μαθητής έχει τη δυνατότητα να πετύχει και στοχεύουμε στο να σας εξοπλίσουμε με τις στρατηγικές και τις γνώσεις που απαιτούνται για να ευδοκιμήσετε στις ακαδημαϊκές σας επιδιώξεις.

Το διαδικτυακό μας σεμινάριο χωρίζεται σε τρία συναρπαστικά κεφάλαια. Στο πρώτο κεφάλαιο, “Γιατί να μάθω;” θα εμβαθύνουμε στη σημασία των μαθηματικών στη ζωή μας και στο πώς αυτά εκτείνονται πολύ πέρα από την τάξη. Στη συνέχεια, στο δεύτερο κεφάλαιο, “Τι να μάθω;” θα συζητήσουμε τον ρόλο σας ως μαθητή και τις ευθύνες που τον συνοδεύουν. Τέλος, στο τρίτο κεφάλαιο, «Πώς να μάθω;» θα διερευνήσουμε πρακτικές τεχνικές και στρατηγικές για αποτελεσματική μάθηση, με έμφαση στα μαθηματικά.

Σε όλο αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο, σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά, να κάνετε ερωτήσεις και να μοιραστείτε τις σκέψεις σας στη συνομιλία. Η μάθηση είναι μια δυναμική διαδικασία και η δέσμευσή σας θα εμπλουτίσει τη συζήτησή μας.

Λοιπόν, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε αυτό το ταξίδι μάθησης;

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί Σάββατο 02 Νοεμβρίου 2023 στις 11:00 και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Δήλωση συμμετοχής